Cosul dvs.

Nu sunt produse

Livrare 0,00 lei
Tva 0,00 lei
Total 0,00 lei

Preturile contin Tva

Cos Cumpara

Newsletter

Mobila la Comanda

 

Tipul de mobilier executat de MG Professional Sales SRL.

Executam mobila la comanda pentru casa, birouri, spatii comerciale si nu numai. Fie ca vii cu o schita sau cu o idee noi te ajutam sa iei cea mai buna decizie in functie de necesitatile tale, de bugetul alocat sau de spatiul de care dispui.

 

Cum primiti informatiile necesare si cum comandati.

Puteti incepe cu o discutie preliminara contactand unul dintre reprezentatii nostrii, acestia avand rolul de a va consilia la inceput si a va oferi toate detaliile necesare.

Tot ce trebuie sa faceti in prima faza este sa ne dati cateva detalii despre tipul de mobilier ce se doreste a fi executat, niste masuri cat mai reale de la fata locului si tipul de culoare ce urmeaza a fi folosit. Noi va vom face o calculatie de pret absolut GRATUITA care va va fi adusa la cunostinta prin e-mail sau telefon.

Odata acceptata calculatia de pret, este necesar a fi achitat un avans de minim 40% din valoarea totala a mobilierului, pe acesti bani urmand sa primiti chitanta si care va fi specficat si in contractul de prestari servicii incheiat intre societatea noastra si beneficiar.  

O persoana calificata din cadrul firmei noastre va veni sa efectueze masuratori exacte de la fata locului (daca este cazul) si se va trece la faza de intocmire a proiectului 3D (tridimensional) pe care dvs. trebuie sa il vizionati si sa va dati acordul inainte de a incepe productia propriu zisa a mobilierului comandat. Achitarea totala a produselor se va face la finalizarea lucrarii si se va elibera chitanta, factura si garantie.

Transportul si montajul este GRATUIT pentru Bucuresti si imprejurimi.

Pentru livrarile in afara zonei noastre de livrare se foloseste firma de curierat cu care avem incheiat contract de colaborare iar montajul produselor devine responsabilitatea beneficiarului.

Mobilierul complex comandat in afara zonei noastre de livrare poate fi montat de catre societatea noastra contra cost (recomandat).

 

De ce mobila la comanda si nu de serie?

Mobilierul achizitionat din marile magazine de profil este intotdeauna executat pe dimensiuni standard, sunt disponibile doar pe anumite nuante de culori si de obicei au in compozitia lor cea mai ieftina feronerie (balamale, glisiere, manere...).  Acest tip de mobilier este de serie, deci aceleasi modele se fac de sute sau mii de ori la repezeala, cantitatea fiind pe primul loc, asta in detrimentul calitatii produselor. Fara indoiala, un mobilier de serie va fi intodeauna de dimensiuni prea mari sau prea mici, acest lucru facandu-ne sa avem un disconfort vizual si nervi intinsi la maxim.

Mobila de serie nu este unica, acelasi model de bucatarie il poate avea si vecinul tau de exemplu, aceasi culoare, aceasi dimensiune... Mobilierul executat la comanda va fi intodeauna unic atat ca dimensiuni cat si in ceea ce priveste culoarea lui, accesoriile si multe alte lucruri.

Un mobilier facut pe comanda se va incadra intotdeauna in spatiul dvs., deoarece respecta dimensiunile locului careia ii este destinata, acesta fiind obligatoriu masurat inaintea confectionarii.

 

Beneficiile colaborarii cu noi.

  • Cotatie de pret si masuratori absolut GRATUITE.
  • Proiect realizat color in 3D pe un program special de calculator astfel incat veti putea vizualiza mobilierul asezat in spatiul de destinatie intr-un mod realistic si la scara avand posibilitatea sa aduceti mici modificari in cazul in care acest lucru este necesar. Acest serviciu este GRATUIT pentru toti clientii nostrii.
  • Transportul si montajul asigurat in mod GRATUIT pentru Bucuresti si imprejurimi.
  • Lucram absolut legal si eliberam intotdeauna factura, contract si garantie pentru toate produsele noastre.
  • Puteti beneficia de reduceri speciale in viitor, valabile pentru toti clientii fideli ai MG Professional Sales SRL.

Exemplu proiect 3D

Proiect realizat de MG Professional Sales SRL


Pentru intrebari sau sugestii va rugam sa ne contactati folosind pagina de contact a acestui website, numerele de telefon disponibile sau la adresa de e-mail: contact@e-mobila.net.