Cosul dvs.

Nu sunt produse

Livrare 0,00 lei
Tva 0,00 lei
Total 0,00 lei

Preturile contin Tva

Cos Cumpara

Newsletter

TERMENI SI CONDITII


1. Definitii

PROFESSIONAL SALES - Societatea Comerciala MG PROFESSIONAL SALES SRL, organizata in baza legii romane.

SITE - Domeniul e-mobila.net si subdomeniile acestuia, incluzand dar nelimitandu-se la site-ul public disponibil si subdomeniul e-mobila-online/blog.ro

CONTINUT are urmatoarea definitie:

• toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

• continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre Mg Professional Sales prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Mg Professional Sales UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

• informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Mg Professional Sales intro anumita perioada;

• informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Mg Professional Sales are incheiate contracte de parteneriat, intro anumita perioada;

• date referitoare la Mg Professional Sales, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

MEMBRU - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Mg Professional Sales si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT - ansamblul format dintro adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.

DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Mg Professional Sales intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Mg Professional Sales cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre Mg Professional Sales catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Mg Professional Sales, indiferent de modalitatea de livrare

 

2. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Mg Professional Sales si acesta.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea membrului sau clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

2.3. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.e-mobila.net.

2.4. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, Mg Professional Sales sau oricarui tert cu care Mg Professional Sales are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:

• 2.5.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de Mg Professional Sales prin intermediul site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea Mg Professional Sales de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea Mg Professional Sales.

• 2.5.2 Mg Professional va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

• 2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Clientul / Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze Mg Professional Sales, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Mg Professional Sales destinate acestui scop.

2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Mg Professional Sales.

2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata Mg Professional Sales si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, Mg Professional Sales va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.10. Acest site este adresat doar Membrilor care au cel putin 18 ani, care s-au inregistrat corespunzator si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre Mg Professional Sales, indiferent de care ar fi motivul. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind Membru denotati faptul ca aveti varsta legala.

 

3. Continut

3.1.Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a Mg Professional Sales sau al unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept al respectivului continut, pentru care Mg Professional Sales detine licenta de utilizare si/sau publicare.

3.2. Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Mg Professional Sales, includerea oricarui continut in afara site-ului Mg Professional Sales, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Mg Professional Sales asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Mg Professional Sales.

3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Mg Professional si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea Mg Professional Sales cu referire acel continut.

3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.

3.5. In cazul in care Mg Professional Sales confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Mg Professional Sales pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului acordului de utilizare.

3.6. Nici un continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Mg Professional Sales si/sau al angajatului Mg Professional Sales care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

 

4. Contact

4.1. Mg Professional Sales publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Membru.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite Mg Professional Sales sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Mg Professional Sales de a contacta Membrul sau Clientul.

4.4. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Mg Professional Sales se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si Mg Professional Sales, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Mg Professional Sales in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

4.5. Mg Professional Sales isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

 

5. Newslettere si alerte

5.1. In momentul care Membrul sau Clientul isi creaza un cont pe site, prin acceptarea termenilor si conditiilor este de acord implicit sa primeasca newslettere si/sau alerte din partea Mg Professional Sales. Pentru a se dezabona de la newsletter, Membrul sau Clientul poate utiliza una din variantele descrise la punctul. 5.3

5.2. Datele preluate de la Membru sau Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor pot si vor fi folosite de catre Mg Professional Sales in limitele Politicii de confidentialitate.

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:

• 5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.

• 5.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.

• 5.3.3. Prin contactarea Mg Professional Sales, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

5.5. Mg Professional Sales isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea Mg Professional Sales, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

5.6. Mg Professional Sales nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Mg Professional Sales, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

 

6. Politica de confidentialitate

6.1. Mg Professional Sales colecteaza date cu caracter personal, pe paginile siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

• validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

• rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

• pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

• trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;

• contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

• contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

• scopuri statistice.

6.2. Mg Professional Sales poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Mg Professional Sales pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actionilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Mg Professional Sales si/sau al eventualilor terti cu care Mg Professional Sales are contracte de parteneriat in acel moment.

6.3. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.

6.4. Pentru exercitarea drepturilor cf art. 6.3, Clientul sau Membrul se va adresa Mg Professional, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.

6.5. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

6.6. Mg Professional Sales nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului.

6.7. Politica de confidentialitate Mg Professional Sales se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. Mg Professional Sales nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

6.8. Mg Professional Sales se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

6.9. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

6.10. Mg Professional Sales garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

6.11. Mg Professional Sales nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

 

7. Politica de vanzare online

7.1. Accesul la serviciu

• 7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un cont.

• 7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile documentului.

• 7.1.3. Mg Professional Sales poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.

• 7.1.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.

• 7.1.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Mg Professional Sales isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

7.2. Produse si servicii

• 7.2.1. Mg Professional Sales poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Mg Professional Sales are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

• 7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

• 7.2.3. Mg Professional Sales poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

• 7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

• 7.2.5. Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul recomandat de catre producator pentru vanzarea in magazine, centre comerciale sau orice alte spatii comercial unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

• 7.2.6. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

• 7.2.7. In cazul platilor cu card bancar Mg Professional Sales nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

• 7.2.8. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Mg Professional Sales, acestea fiind cu titlu de prezentare.

• 7.2.9. In descrierea produselor si/sau serviciilor Mg Professional Sales isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

7.3. Valabilitatea ofertei

• 7.3.1. Mg Professional Sales isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Membrului sau Clientului.

• 7.3.2. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

• 7.3.3. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

• 7.3.4. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.

• 7.3.5. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat conform art. 7.6.3. nu se poate modifica.

• 7.3.6. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract conform art 7.4.7, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.

• 7.3.7. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract conform art 7.4.7, atunci cand este contactat (contacteaza) de catre Mg Professional Sales conform cu art 7.4.2 si metoda de plata aleasa de acesta este cu card bancar.

• 7.3.8. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform art. 7.9.

7.4. Comanda online

• 7.4.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

• 7.4.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

• 7.4.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca Mg Professional Sales poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de Mg Professional Sales, in functie de scop/situatie:

o 7.4.3.1. Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii cu card bancar;

o 7.4.3.2. Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Mg Professional, in cazul platii cu card bancar.

o 7.4.3.3. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.

o 7.4.3.4. Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate, conform art. 8.4.3.3, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)

o 7.4.3.5. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

• 7.4.4. Mg Professional Sales poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

o 7.4.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;

o 7.4.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Mg Professional Sales, in cazul platii online;

o 7.4.4.3. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte

o 7.4.4.4. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Mg Professional Sales si/sau partenerilor acestuia

o 7.4.4.5. fara nicio justificare.

• 7.4.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat coform 7.4.3.

• 7.4.6. In cazul in care Clientul renunta la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, in sensul blocarii in contul Clientului a contravaloarii produselor si serviciilor achizitionate de catre acesta, suma aceasta va fi deblocata de catre Mg Professional Sales in maxim 48 de ore de la data la care Mg Professional Sales a luat la cunostinta acest fapt.

• 7.4.7. In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, Mg Professional Sales va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune deblocarea in contul Clientului a contravalorii acestor produse, in cazul in care aceasta suma a fost blocata pe cardul Clientului, in maxim 48 de ore de la data la care Mg Professional Sales a luat la cunostinta acest fapt.

• 7.4.8. In cazul in care clientul a ales metoda de plata prin card bancar, iar contravaloarea produselor/serviciilor comandate a fost blocata pe cardul sau, acesta are dreptul de a modifica continutul comenzii sale, in momentul in care este contactat de catre Mg Professional Sales conform art 8.4.3., in limita valorii blocate pe cardul sau.

• 7.4.9. In cazul in care Clientul si-a modificat Comanda conform art 7.4.8, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mic decat contravaloarea produselor/serviciilor comandate initial, Mg Professional Sales va dispune deblocarea in contul Clientului a valorii diferentei dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 48 de ore de la data la care Mg Professional Sales a luat la cunostinta acest fapt.

• 7.4.10. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care Mg Professional Sales informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, cf. O.G. 130/2000 art. 2.

• 7.4.11. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Mg Professional Sales, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

• 7.4.12. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.

7.5. Comanda telefonica

• 7.5.1. Clientul / Membrul poate efectua comenzi telefonice.Termenii si conditiile mentionate in acest DOCUMENT se aplica si in cazul comenzilor telefonice.

7.6. Contract si finalizare

• 7.6.1. Comanda telefonica va include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.

• 7.6.2. Mg Professional va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sau contractul.

• 7.6.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea Mg Professional Sales, devine Contract onorat.

7.7. Transport

• 7.7.1. Clientul are la dispozitie o singura modalitate de transport a produselor/serviciilor achizitionate, respectiv prin intermediul unei firme de curierat rapid (Urgent Curier).

• 7.7.2. Livrarile se vor efectua in medie in 2-3 zile de la plasarea comenzii(pentru produsele aflate pe stoc)si 7-30 zile pentru produsele care nu se afla in stoc si sunt aduse special pentru clientul care a facut comanda ,fara a depasi termenul de 30 de zile. In cazul in care produsul nu poate fi livrat, Mg Professional Sales se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata vor fi rambursate de catre Mg Professional Sales in termen de maximum 14 zile.

7.8. Calitate si garantii

• 7.8.1. Anumite produse pot beneficia de o garantie contractuala si acest lucru va fi mentionat in fisa produsului la timpul vanzarii sale exclusive pe site-ul e-mobila.net. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Acest lucru inseamna ca garantia produselor oferita de catre Mg Professional Sales este cea oferita de catre furnizorii Mg Professional Sales.

• 7.8.2. Mg Professional Sales nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs/serviciu disponibil spre achizitionare pe site.

• 7.8.3. Termenele de garantie sunt oferite de producator si sunt afisate pe site-ul e-mobila.net. Termenele de garantie afisate sunt pentru consumatorii persoane fizice.

• 7.8.4. Termenul de garantie minima acordata conform legislatiei in vigoare este de 24 de luni in cazul consumatorilor persoane fizice si de 12 luni in cazul persoanelor juridice.

• 7.8.5. Termenul de garantie poate fi extins la durate mai mari decat cele mentionate la data emiterii certificatului de garantie, acest lucru fiind optional din partea MG Professional Sales SRL si nu o obligatie fata de consumatori (persoane fizice sau persoane juridice).

7.9. Returnarea produselor

• 7.9.1. Clientul Mg Professional Sales poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

o 7.9.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe

o 7.9.1.2. Produsele ce au fost livrate gresit

o 7.9.1.3. "Consumatorul are dreptul sa de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.U.G. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014.

• 7.9.2. Clientul este obligat sa notifice Mg Professional Sales intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile de la primirea produselor si/sau serviciilor, in cazul art. 7.9.1.5.

• 7.9.3. Clientului care a notificat Mg Professional Sales conform art 8.9.2 / art 8.9.3, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la Mg Professional in maxim 14 de la data expedierii notificarii, in caz contrar Mg Professional Sales considerand cererea nefondata/invalida.

• 7.9.4. Clientul Mg Professional Sales nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:

o 7.9.4.1. Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 7.9.1.4.

o 7.9.4.2. Cererea de returnare in cazul art. 7.9.1.1 sau 8.7.1.2 cauzata de oricare situatie prevazuta la 7.9.1 are data de expediere care depaseste perioada de 14 zile prevazute conform art 7.9.1.5, din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.

o 7.9.4.3. In cazul returnarii produsului cu una dintre cauzele declarate in art. 7.9.1, produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

o 7.9.4.4. Cf. O.U.G. 34/2014 art. 16. Mg Professional Sales isi rezerva dreptul de a nu returna produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate, confectionate dupa specifiicatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar, care se pot degrada ori deteriora.

• 7.9.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la confirmarea returului.

• 7.9.6. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, conform 8.9.1.3, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

• 7.9.7. In cazul in care Clientul care returnat a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 8.9.1.3, iar Mg Professional Sales nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului si in conformitate cu 8.9.5.

• 7.9.8. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

• 7.9.9. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client

7.10.Conditii de returnare - PARTICULARITATI

7.10.1.Mobilier

- Produsele asamblate de catre cumparator(ex-mobilier,scaune,etc)nu pot fi returnate decat in ambalajul original si fara defecte de manipulare si montare.

- Produsele care au fost comandate pe dimensiuni speciale "la comanda-pe dimensiuni cerute de client",nu de serie nu vor putea fi returnate.

7.10.2.Scaune

Scaunele se pot returna in urmatoarele conditii:

- Ambalajul scaunului sa fie intact,

- Scaunul nu trebuie sa prezinte zgarieturi,loviri sau alte defecte fizice,

- Scaunele care sunt prevazute cu roti se pot returna doar daca nu au fost montate.Rotile scaunelor care au fost montate nu mai pot fi desfacute decat prin deteriorare fizica.Nu se acepta returnarea lor dupa ce au fost asamblate.

7.10.3.Saltele

- Pentru returnarea saltelelor in 14 zile acestea nu vor trebui desfacute din husa de plastic care le acopera .Saltelele pot fi probate fara a le dezambala.Saltelele ce au fost desfacute din husa nu pot fi returnate .

- Saltelele care au fost facute pe dimensiuni specificate de client "la comanda" nu pot fi returnate.

- Saltelele care nu au fost desfacute din husa de protectie se pot returna in 14 zile.

 

8. Frauda

8.1. Mg Professional Sales nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

8.2. Exceptie de la art. 8.1 fac numai Clientii persoane juridice, in sensul obtinerii de catre Mg Professional Sales a numarului de cont, respectiv a bancii Clientului, in numele caruia se va face facturarea unei comenzi.

8.3. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

8.4. Mg Professional Sales declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Mg Professional Sales.

8.5. Clientul sau Membrul va informa Mg Professional Sales asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

8.6. Mg Professional Sales nu promoveaza SPAMul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.

8.7. Comunicarile realizate de catre Mg Professional Sales prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

8.8. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau Mg Professional Sales si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

• 8.8.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

• 8.8.2. de a altera sau altfel modifica continutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre Mg Professional Sales catre Membru / Client

• 8.8.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul

• 8.8.4. de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre Mg Professional Sales catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

 

9. Limitare de responsabilitate

9.1. Mg Professional Sales nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza continut.

9.2. Mg Professional Sales nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

9.3. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre Mg Professional Sales, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Mg Professional Sales, conform detaliile de contact, astfel incat Mg Professional Sales sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

9.4. Mg Professional Sales nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Mg Professional Sales.

9.5. Mg Professional Sales nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

9.6. Mg Professional Sales este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Mg Professional Sales, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

9.7. Mg Professional Sales nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

• 9.7.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului

• 9.7.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel

• 9.7.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

9.8. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

 

10. Forta majora si cazul fortuit

10.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat conform art 7.4.8., care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

10.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

10.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

10.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

10.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.

 

11. Litigii

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre Mg Professional Sales Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele "Termeni si conditii".

11.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si Mg Professional Sales se va rezolva pe cale amiabila.

11.3. Mg Professional Sales nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

11.4. Orice disputa de orice fel (exclusiv art. 11.2) care ar putea sa apara intre Membru si Mg Professional Sales sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

11.5. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

11.6. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 

12. Dispozitii finale

• 12.1. Mg Professional Sales isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

• 12.2. Mg Professional Sales nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

• 12.3. Mg Professional Sales isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 

13. Feedback

• 13.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Mg Professional Sales, va rugam sa ne contactati la numarului de telefon 021.252.31.39, de luni pana vineri intre orele 9-17, sau prin email la contact@e-mobila.net

• 13.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul e-mobila.net, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC Mg Professional Sales SRL. Astfel, vom detine exclusiv drepturile asupra punerii lor in practica fara a ne obliga sa ne compensam fata de dumneavoastra.

 

© 2009 - 2014 Mg Professional Sales SRL

 

Actualizat la data de 06.10.2014