Cosul dvs.

Nu sunt produse

Livrare 0,00 lei
Tva 0,00 lei
Total 0,00 lei

Preturile contin Tva

Cos Cumpara

Newsletter


Scaun Conferinta 5750 S

Pret: 667,46 lei cu TVA

Modelul 5750/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

Detalii

Cantitate :

>>Adauga la dorinte

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 66 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 66 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 6,60 lei.


Modelul 5750/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri. Urmareste stilul si forma constructiva a modelului 5700, de aceea la aranjarea birourilor se poate combina foarte bine cu acesta. Piele neagra.

 

BAZA : OTEL

 

Dimensiuni:

- Inaltime totala: 98cm
- Inaltime max. sezut: 48cm
- Inaltime min. sezut: -cm
- Adancime sezut: 42cm
- Latime: 61cm
- Latime spatar: 50cm

Pretul expus este pentru piele neagra.

Pentru mai multe detalii va rugam accesati material scaun.

Garantie de 12 luni.


Informatii utile!

Nuantele / culorile de material afisate (PAL melaminat, finisaje MDF, tapiterii scaune, etc.) pot diferii fata de cele reale si in functie de setarile monitorului dumneavoastra.

Mobilierul din PAL melaminat prezentat pe site nu se afla in stoc si se realizeaza numai la comanda, dupa specificatiile consumatorului, sau la dimensiunile propuse de noi in pagina fiecarui produs in parte.

Produsele din categoria mobilier se realizeaza la comanda doar în urma achitarii unui avans de 40% din valoarea totala.

Inainte de plasarea unei comenzi, va rugam sa va informati cu privire la drepturile dumneavoastra in calitate de consumator. ANPC - 0800 080 999 - www.anpc.gov.ro17 alte produse din aceiasi categorie:

Produsele noastre aflate la reducere: